Gran concert per a les persones refugiades

Dissabte, 11 de febrer del 2017

Palau Sant Jordi - Barcelona

 

20h portes

22h Inci del concert

 

 

Entrades Exhaurides

 

El GRAN CONCERT PER A LES PERSONES REFUGIADES al Palau Sant Jordi és la nit més esperada de la campanya Casa nostra, casa vostra. Una nit en què hem de ser-hi tots per cridar ben fort que volem acollir. Volem acollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al Mar Mediterrani o en altres rutes. Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

Aquest concert és un gran espectacle dirigit per La Fura dels Baus i que comptarà amb actuacions de moltíssimes personalitats del món de la música i les arts escèniques.

Participa en aquesta vivència històrica! Una nit espectacular amb mil i un moments que recordarem per sempre. Que quedi clar que Catalunya és, com ho ha estat sempre, una terra d’acollida!

 

 

Si no pots venir al concert però vols col·laborar amb la campanya, pots realitzar una transferència bancària totalment anònima al següent número de compte: ES29 1491 0001 2130 0007 0485 (Triodos Bank).

 

Organització i producció:

Casa nostra, casa vostra

Primavera Sound

La Fura dels Baus

 

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats de pare, mare o tutor legal degudament identificats com a tal. Per altra banda hauran de portar, al recinte, el dia del concert, el document que podeu descarregar aquí.

* consulta les condicions de compra

 

ATENCIÓ: els menors de 0 a 15 anys hauran d'accedir acompanyats de progenitors (pares) o tutor legals. Els pares i/o tutors legals hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals.
Tots els assistents (siguin menors o majors d'edat) ha d'adquirir la seva entrada per poder accedir al concert.
Aquestes condicions són les referents a la relació amb la promotora, s’hauran d’acceptar les condicions de l’empresa de tiqueting, que són diferents.
Serà indispensable portar a sobre un document oficial d’identitat en tot moment.
IMPORTANT: el codi de la teva entrada permet l’accés al recinte un sol cop. És la teva responsabilitat custodiar-lo i evitar que pugui ser duplicat. No publiquis la teva entrada a les xarxes social, no la imprimeixis en llocs no segurs i guarda-la fora de l’abast de terceres persones.